Бизнес хотел за тийм билдинг

Тийм билдингът е важно събите, при което екипът бива сплотяван, на служителите се разясняват основни етапи за дадена задача. Естествено, не бива да се пропуска партито, забавленията, но за тях след самото фирмено събитие, тъй като повечето CEO-та на компании има какво да кажат на служителите си – било то представяне на нов продукт, или пък услуга, било то представяне на нов мениджър и т.н.

За да премине успешно, тийм билдингът трябва да е добре плануван. Като започнем от грижата за настаняване на участниците (ако събитието е от компании, имащи представителства в различните населени места), и стигнем до мястото, с конферентната зала, където самото събитие ще се проведе. Естествено събитието може да бъде семинар, може да бъде обучение, може да е и просто среща, на която да се кажат най-важните неща, след което да продължи  в басейн, например, или пък в ресторант.

Какъвто и тиб бизнес събитие да ВИ предстои, ако сте ангажирани с организацията на подобно събитие, е важно да знаете няколко основни неща,  а именно:

  • да се съобразите с мястото за провеждане, т.е. то трябва да има конферентна зала, да е с лесен достъп, удобно за всички участници.
  • да има достъп до Интернет, както и необходимото оборудване за презентации.
  • да има възможност за хранене, най-общо казано, мястото да разполага с ресторант.
  • ако събитието е по-продължително, да има място и за нощуване.
  • естествено, и много други.

Никак не е лесна задачата да се избере правилното място, но едно трябва да сте сигурни, ако изберете бизнес хотел Olives Hotel, то ще останете доволни, тъй като събитието ще протече безпроблемно, а на Ваше разположение ще имате всичко необходимо.
Оlіvеѕ Сіtу Ноtеl. He гo пpeпopъчвaмe caмo пopaди пpичинaтa, чe e c oтличиe БИЗHEC XOTEЛ HA ГOДИHATA зa 2016 гoдинa, a пopaди пpocтaтa пpичинa, чe пpитeжaвa вcичĸo нeoбxoдимo зa нeзaбpaвимo изживявaнe, cъчeтaнo c дoбpe cвъpшeнa paбoтa.

Add a comment